Εμβέλεια
To Radio Proto είναι μια αγκαλιά με όλο το Αιγαίο και όχι μόνο. Πλέον οι πιστοί ακροατές και φίλοι του σταθμού μπορούν να ακούν το αγαπημένο τους ραδιόφωνο όπου και αν βρίσκονται μέσω του διαδικτύου.
 
Εξοπλισμός
Εξοπλσιμός
 
Εγκαταστάσεις
Το Radio Proto βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πολης της Κω. Σε μία από τις κεντρικότερες πλατείες, στην Πλατεία Κονίτσης. Οι εγκαταστάσεις έχουν εύκολη προσβασιμότητα από όποιο σημείο της πόλης και αν είστε.
 
Ιστορικό

Το Radio Proto 91,5 f.m.έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση την 1η Δεκεμβρίου του 1996. Δημιουργός αυτού του εγχειρήματος είναι ο Πάρης- Μανώλης Λαδικός ο οποίος είνια και η ψυχή του μέσου.

Ο Πάρης όπως συνηθίζεται να τον αποκαλούν οι ακροατές, ''κεντάει'' χρόνια στα ερτζιανά καθώς διατηρούσε για περισσότερα από 25 έτη ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό στο Μαϊάμι, Φλόριδα των Η.Π.Α.

Το Radio Proto εδρεύει στην Κω και κυριολεκτικά ''αγκαλιάζει το Αιγαίο'' καθώς το σήμα του καλύπτει ολόκληρα τα Δωδεκάνησα και παράλληλα φτάνει ως την Σάμο, την Ικαρία, την Νάξο και ένα μέρο ςτης Κρήτης.

Με σύμαχο την καλή ελληνική μουσική από θησαυρούς του παρελθόντος αλλά και επιτυχίες του σήμερα , το Radio Proto κρατάει συντροφιά στους ακροατές του 24 ώρες το 24ώρο. Καλώς ήλθατε λοιπόν στην μέγάλη διαδικτυακή παρέα του Radio Proto!

Καλή ακρόαση!

 


Αρχικη Ο Σταθμος